Во рамки на проектот Мастер 4. 1 се разви Маркетинг кампања со користење на дигиталини алатки и канали за да стигне до целната група преку социјалните медиуми и да се сфати значењето на мајсторскиот испит и стручното образование. Кампањата се спроведува преку социјалните медиуми на коморите. За таа цел се сними видео “Чест е да си мајстор“. Партнерите помогнаа во изработката на видеото со снимање на нарацијата на споствениот јазик. За реализација на кампањата се подготви план за дигитален маркетинг од страна на сите партнери која ќе се спроведува до крај на проектот.Оваа статија ги спомнува вашите омилени hats по супер ниски цени. Изберете од испорака во ист ден, испорака до возење или нарачајте подигнување.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *